Somuran rata-alueen kevätkatselmus suoritettiin aurinkoisessa mutta kolean tuulisessa säässä

Kymmenkunta jokkikselle vihkiytynyttä Someron UA:n jäsentä kokoontuivat toisen pääsiäispäivän viettoon Somuran radalle tarkastelemaan talven jälkiä rata-alueella ja pohtimaan kunnostustarpeita. Talven yli päästiin tällä kertaa pienin vaurioin – mitään kriittistä ei ollut nähtävillä. Ratapohja on edelleen jäässä, mutta siitä huolimatta jonkin aikaa pohdittuaan ratapäällikkö Markku Tamminen päätti, että rata avataan 20.4.2017 alkaen harjoittelukäyttöön. Tilannetta ja roudan sulamista seurataan kuitenkin viikoittain.

Lähiaikoina radalla on tarkoitus muun muassa avata alalenkin salaojan putken pää, muotoilla reunavalleja ja sähkölinjassakin on pientä säätöä. Soraakin pitää taas levittää ja pienessä määrin raivata vesaikkoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *