Rauno Kallionpään mainio pienoisautoilukausi jatkui voitokkaasti

Rauno Kallionpää kävi taas 9.4. ajamassa pienoisautoilla kilpaa ja tällä kertaa paikkana Riihimäki. Kisa oli Ratamestari-kerhokisasarjan 2. osakilpailu ja järjestävänä seurana RiiUA. Näin Rauno kommentoi tyytyväisenä päivän tapahtumia:

Itse kisaan lähdin ihan vaan treenimielellä, ei paineita! Luokkina olivat Mini Classic ja Comp. Classicin kaikki lähdöt vein nimiini, sijoitus siis 1. Compissa taas kolmannessa finaalissa vetopyörästö hajosi, mutta järjestäjän luvalla ajoin viimeisen finaalin alitehoisella Classicilla ja vielä voitin sen! Kun finaaleja ajettiin neljä joista kaksi parasta laskettiin, voitin luokan, kun alla oli jo yksi voitto ja 2. sija.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *