Pienoisautoilukuulumisia

Rauno Kallionpää raportoi alkutalven RC-kisoista:

Kilpaa on ajettu seuran 50v. -juhlien jälkeen, eli myöhäiset kuulumiset…

Äänekoskella ajettiin 4.12. MattoCupin kolmas osakilpailu ja itse osallistuin kahteen luokkaan, Mini Classiciin ja Comppiin. Itse kilpailuun lähdin sillä ajatuksella, että mahdollisimman hyvät pisteet kotio? No ei ne sijoitukset olleet sitten kauhean huonot… Classicissa toinen ja Compissa kolmas!

Vuoden vaihteessa Raision lukiolla ajettiin sarjassa kymmenes Stanukunkku-kilpailu, joka on aina kaksipäiväinen. Itse osallistuin sunnuntaina Mini Comppiin ja tuloksena toinen sija! Kisan voittajan kanssa kävimme koko päivän erittäin tiukkaa vääntöä voitosta ja viimeiseen finaaliin lähdettiin sitten asetelmasta Raunon on pakko voittaa! No, niinkuin aina pitää muistaa, radalla on myös ”muuttuvia tekiöitä”. Tälläinen koitui kohtalokseni ja jäin toiseksi…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *