Rauno Kallionpäälle kaksi luokkavoittoa RC-kisoissa Turussa

Raunon raportti kisoista:

Voittoisa kalusto.

Osallistuin kahteen luokkaan, Mini Classiciin ja Competitioniin. Aamun reeneissä meinasi usko loppua, kun rata jota ajettiin, oli pitkän mallinen ja radan hahmotuksessa lievää ongelmaa. No kyllähän hommasta pääsi jyvälle ja molempien luokkien kolme alkuerää vein nimiini, eli molemmista paalulle!

Asiathan voi tehdä kahdella tapaa, vaikeesti tai helposti… Comppiluokassa valitsin sitten sen vaikean, ekassa finaalissa sijoitus neljäs, virheitä virheen perään… Toisessa finaalissa sama meno jatkui, mutta sain kuin sainkin palikat kerättyä ja ajoin voiton!

Classicissa valitsin helpon ja molemmissa finaaleissa voitto! Itsellä ja toiseksi tulleella oli sama pistemäärä, mutta luokkavoitto tuli sitten aikavertailun mukaan… eli molemmista luokista!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *