Marjo Lohilahti jokkiksen naistenluokan talvimestariksi!

Jokkiksen talvimestaruudet ratkottiin Lehtikuusi JM Talvimestaruus-kilpailussa 20. – 21.2.2016. Someron UA:ta edustava Marjo Lohilahti voitti naistenluokan mestaruuden. Marjon sarja oli varsin tyylikäs: alkuerän toinen, välierän voitto ja finaalissa ykkössija näyttävän suorituksen jälkeen.

Jokkista pitkään harrastanut Marjo kertoo, että kisaan lähdettiin ilman suurempia odotuksia harrastamaan rakasta lajia. Monen vastoinkäymisen ja epäonnistumisen jälkeen voitto tuntui todella hyvältä. Tästä on hyvä jatkaa kautta, kertoo kauden alusta Someron UA:n riveihin siirtynyt Marjo. Siirron taustalla on pitkään jatkunut yhteistyö Tammisen Miikan kanssa ja se, että Somuran rata on seuran jäsenten käytössä oivana harjoituspaikkana kesäaikaan.

Onnea Marjo!

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *