Vahdinvaihdot Someron UA:n terävässä päässä

Someron UA:n syyskokous 2015 valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Jussi Tuomelan Tuomas Okkerin tilalle. Puheenjohtajavaihdos konkretisoitui vuoden alussa, kun virtuaalinen nuija oli ensi kertaa Jussin hallussa. Tuomas jatkaa kuitenkin seuran hallituksessa.

Jussi kartoitti näkymiä tulevalle kaudelle tyytyväisenä moniin pieniin uudistuksiin, joita on saatu aikaiseksi Somuran radalla: lähtönumerotaulun näyttäjä ja lähettäjä ovat saaneet katoksen, lähtöalueelle on lisätty turvallisuuutta parantava kaide, lippupisteiden taustat on tasattu ja korotettu siten, että liputtajien ei tarvitse roikkua aivan radan varressa, rataliput ja numerotaulut on uusittu, yleisöpysäköintialue on raivattu ja tasoitettu ja istumakatsomon rakentaminen on käynnissä. Radio SoMuRa välittää kisojen kuulutuksen ravintoloiden, varikon, katselijoiden ja pelastushenkilöstön käyttöön. Pieniä uudistuksia, vähän kerrallaan ja joka vuosi jotain, myhäilee Jussi. Aivan oma savottansa on sitten seuran juhlavuoden järjestelyt. Mitään radikaaleja uudistuksia Jussi ei lupaa, vaan keskittyy ensimmäisenä puheenjohtajakautenaan ottamaan homman hallintaan ja keräämään kokemuksia.

Myös Someron UA:n sihteeriosaston miehitys vaihtui vuoden 2016 alussa. Pitkään sihteerinä toiminut, monessa riennossa aktiivisesti toimiva Markku Kankare keskittyy jatkossa seuran jäsenasioiden hoitamiseen. Uusi sihteeri, Jari Käkönen, kertoo aloittavansa rauhallisesti ja keskittyvänsä ensin seuran perustoimintojen haltuunottoon. Taustalla on onneksi monta tukijaa ja Markku on luvannut neuvoa ja opastaa alussa vakiotehtävien kanssa. Verenvaihto ja tehtävien kierrätys on myös eduksi seuralle, pohdiskelee Markku. Näin vältetään liiallinen urautuminen ja paikalleen jämähtäminen.

Onnea matkaan Jussi ja Jari ja kiitos Tuomakselle ja Markulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *