Someron UA:n 50v. ensimmäinen juhlavuoden tapahtuma Jussin Baarissa

Jussi Tuomela johtaa puhetta. Kuvat © Paavo Aaltonen
Lähes kaksikymmentä seuran jäsentä kokoontui 15.3.2016 Jussin Baariin istumaan iltaa ja turisemaan juhlavuoden vietosta. Heinäkuun jokkiskisa 10.7. on seuran juhlakilpailu ja varsinainen juhla pidetään 19.11.2016. Esillä ollaan suunnitelman mukaan niin Suviheinäviikoilla kuin Somerniemen kesätorillakin.

Tapahtumista keskusteltiin ja ideoita syntyi pitkin matkaa. Erään idean mukaan juhlakisassa tarjotaan pääsylipun hintaan kuuluvana kuppi kahvia ja muutamalle sadalle ensin ehtineelle täytekakkuakin juhlan kunniaksi. Someron UA:n ministeri Rauno Kallionpää on luvannut tulla esittelemään radio-ohjattavaa polttomoottorikäyttöistä jokkisautoa ihan paikan päälle.

Normaaliin tapaan ohrapirtelön ääressä viritettiin myös koneita ja pohdittiin mm. miten Skodalla ehtisi piikissä Huittisissa ensimmäiseen mutkaan. Taas kerran ihmeteltiin myös kilpailukalenterin päällekkäisyyksiä.

Samassa yhteydessä pidettiin toki myös virallista ohjelmaa eli seuran kevätkokous. Kauden 2015 toimintakertomus julkaistaan tällä sivustolla oitis kun vuoden 2015 sihteerikkö / puheenhoitaja saavat tehtyä pari pikkuriikkistä fiilausta kertomukseen kokouksen päätösten mukaisesti.

Asiantuntevaa porukkaa juhlavuoden tunnelmissa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *