Kisakausi avattu Somuralla

Jussi Tuomela vauhdissa. Kuva © Jani Tamminen
www.somurakuppi.fi

Someron UA:n järjestämä Arska 60v. JM -kisa ajettiin aurinkoisena helatorstaina 10.5.2018. Pappaluokassa Pasi Piekkala ajoi alkuerän voiton saaden suoraan A-finaalipaikan. A-finaalissa viivalta löytyi Someron UA:n kuljettajista Arto Laine, Pasi Piekkala ja Jukka Nurmi. Lähdössä nähtiin myös rytinää, kun Arto kaatoi kuplansa. Voittoon ajeli kuitenkin Pasi. Onnea Pasille!

 

Yleisessä luokassa nähtiin paljon Someron UA:n kuljettajia. Jussi Tuomela ajeli alkuerän voiton, josta suoraan semifinaaliin. Semifinaalissa Jussi tyytyi kakkossijaan, joka tarkoitti B-finaalipaikkaa. B-finaalissa Jussi näyttikin miten auto kulkee ja tuli upeasti ensimmäisenä maaliin napaten A-finaalipaikan. A-finaaliin selvisi paljon Someron UA:n kuljettajia. Viivalla olivat Jarno Heikkilä, Jere Piekkala ja Jussi Tuomela. Jussi nappasi taas hyvän lähdön ja ajoi kärkeen. Upealla ajolla ja kovalla kyydillä Jussi nappasi yleisen luokan voiton. Onnea Jussille!

Jussi Tuomela ja Jarno Heikkilä kärkikahinoissa. Kuva © Niko Suominen

Someron UA:n kuljettajien sijoitukset:
Nuoret: 8. Eemeli Toivonen / 9. Matti Virtanen
Naiset: 9. Elina Virtanen
Papat: 1. Pasi Piekkala / 4. Jukka Nurmi / 6. Arto Laine / 10. Janne Suominen
EVK: 3. Jere Piekkala / 8. Aki Suominen
Yleinen: 1. Jussi Tuomela / 2. Jere Piekkala / 3. Jarno Heikkilä / 7. Lauri Laine / 13. Vesa Launiainen / 16. Mikko Silvander / 20. Jukka Nurmi

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *