Ratamestari 2018: Jälleen tuplavoitot Kallionpäälle

Rauno Kallionpää kävi sunnuntaina ajamassa pienoisautoilla kilpaa Riihimäellä. Kisa oli Ratamestari-kerhokisasarjan 2/2-osakilpailu ja Rauno vei voitot nimiinsä Mini Classic- sekä M-Chassis Competition -luokista. Näin Rauno kommentoi tyytyväisenä päivän tapahtumia:

Kaks luokkaa, 14 lähtöö ja kaikista voitto! Ei paremmin olis kisa voinu enää mennä ja autotki pysy ehjänä 👍

Ajoin tänä talvena 3 eri kilpasarjaa ja niissä kahta luokkaa, kaikista otin voitot molemmista luokista! Talven kisat on nyt ajettu ja aloitan valmistautumisen kesäkauteen…

Kesällä Rauno rata-autoilee FG Mini Challenge Finland -merkkiluokassa. Sarjassa ajetaan FG:n 1:5 minillä. Auto on nelivetoinen ja moottorina on 26-kuutioinen, 2-tahtinen bensiinimoottori. Tehoa n. 3hv ja huippunopeus n. 80km / h.

Auto sellaisenaan on paketista valmis radalle ja kisoihin. Luokan säännöissä autoon sallittavat muutokset on rajattu hyvin minimiin. Lähinnä niillä pyritään vaikuttamaan auton kestävyyteen, ei niinkään lisäämään tehoa / suorituskykyä. Säännöt ovat likimain samat, mitä muissakin Euroopan maissa kuten Saksa, Ranska, Belgia ja Englanti.

Sarja käsittää viisi osakilpailua, joista neljä parasta lasketaan lopputuloksiin.

Vuoden 2018 kilpailut:
10.6. Hyvinkää
22.7. Tattarisuo
2.9. Kouvola
15.9. Tattarisuo
16.9. Tattarisuo

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *