RC-jokkiksen hallitseva suomenmestari kohti uusia haasteita

Rauno Kallionpään RC-jokkiskisat on tältä erää ajettu ja auto on myyty Äänekosken suuntaan. Rauno vaihtaa pienoisautoiluluokkaa – uusi on FG Mini Challenge (mini-merkkiluokka) ja kyseessä on rata-autoilu.

Hallitseva RC-jokkiksen suomenmestari ei siis ole sarjan pistejohdosta huolimatta puolustamassa titteliä. Ensimmäinen kilpailu on 2. – 3.9. Tattarisuolla. Auto saapuu Saksasta näinä päivinä – harjoittelu jää siis vähiin ennen ensimmäistä kisaa.

Miksi Rauno sitten jättää RC-jokkiksen taakseen?

Noh… olen jo jonkin aikaa haaveillut siirtyväni rata-autoilun pariin monestakin syystä. Nyt toteutan tämän haaveen ja lähden koittamaan, riittääkö vauhti. Uudet haasteet nääs.

Onnea matkaan uusien haasteiden pariin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *