Romukauppa JM ajettu – Tammisen Markku paras seniori

Päällikkö Tamminen matkalla kohti voittoa. Kuva © matti-ilmarin kuvat

Loimaan UA järjesti perinteisen Romukauppa JM -jokkiskilpailun Huittisten radalla loppupäivästä sateisissa olosuhteissa sunnuntaina 13.8.2017. Paras somerolainen oli Tammisen Markku, joka voitti senioriluokan selvästi ennen toiseksi ajanutta Noormarkun UA:n Mika Saarnia.

Kilpailun erikoisuutena oli tuuppariluokka – autossa pannu ja raavinta takana. Tässä luokassa Tammisen Miikka sijoittui toiseksi ennen Lempäälän Joni Setälää. Setälä kuittaisi siis pari viikkoa sitten Somuralla ajetun kisan tulokset – silloin Miikka voitti ja Joni oli toinen. Karhusen Sami täydensi somerolaisten menestystä, sijoitus kahdeksan.

Yleisessä luokassa Miikka Markunpoika Tamminen eteni selkein erävoitoin semifinaaleihin asti. Sitten tapahtui jotain merkillistä – rivijäsenen puolueellisten silmälasien takaa katsottuna Miikka käännettiin työntämällä piikki- ja A-finaalipaikalta ympäri ja kisa jatkui vimmatun ajamisen jälkeen sijoituserissä. Toisessa sijoituserässä tuli noutaja, kun ensimmäinen mutka meni härväämiseksi ja jatkopaikka karkasi käsistä.

”Auto toimi ja suojat pitivät ostotarjouksissa”, totesi Miikka kysyttäessä kisan jälkitunnelmia. Liigassa Kokemäellä jatketaan!

Romukauppa JM tulokset: Jokkis.netin Online
Romukauppa JM (tuuppari) tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *