Someron UA näkyvästi esillä Someron Suviheinäviikkojen avajaisissa

Someron Suviheinäviikot, tänä vuonna teemalla 150 vuotta Someron Soundia, avattiin lämminhenkisellä illanvietolla Kiiruun puistossa 30.6.2017. Paikalla oli monisatapäinen yleisö nauttimassa illan esiintyjistä: Marko Haavisto & Poutahaukat sekä Erik Kraemer & Suonkulkijat. Avajaissanat lausui kaupunginjohtaja Sami Suikkanen. Puistossa oli myös esillä somerolaisten yhdistysten toimintaa, näkyvimpänä tietenkin Someron UA:n kalustoa. Esillä oli tänä vuonna Jari Käkösen jokkisauto ja Rauno Kallionpään RC-jokkisluokan pienoisauto. Autoihin ja UA:n toimintaan kävi tutustumassa runsaasti kiinnostuneita ja Nurmen Vesku saikin vastailla moniin mielenkiintoisiin kysymyksiin.
 

Monelle paikalla olleelle oli ikimuistoinen elämys päästä kokeilemaan, miltä tuntuu istua jokkisautoon kilpailijan jakkaralle.

Someron UA kiittää kaikkia toimintaamme tutustuneita ja toivottaa kaikki tervetulleiksi Somuran radalle seuraamaan vilkasta kilpailutoimintaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *