Hanaa 25v. JM – somerolaisten menestys erinomaista

Somerolaisten kolmoisvoiton varmistajat: Miikka, Timo ja Sami. Kuva © Jani Tamminen
www.somurakuppi.fi

Hanaa 25v. JM -kisan tulosluettelo on somerolaisittain melko mukavaa luettavaa:

Nuoret: 9. Toni Nurmi
Naiset: 3. Elina Virtanen
EVK: 6. Timo Koivunen / 8. Aki Gröhn
Yleinen: 1. Miikka Tamminen / 2. Timo Koivunen / 3. Sami Karhunen / 8. Jere Piekkala / 16. Jarmo Kontio

Erityisesti silmään pisti naisten luokassa Virtasen Elinan kylmänviileä ohitus radan viimeisessä mutkassa – päättäväisesti sisältä ohi. Jopa seniorikuuluttaja hiljeni hetkeksi nähtyään upean suorituksen.

Mahtavaa oli myös professori Timo Koivusen ajo yleisessä luokassa: semifinaalissa paikka C-finaaliin ja sieltä nousu mahtavilla, järkevillä, määrätietoisilla, millintarkoilla ohituksilla aina A-finaaliin ja kakkossijalle. Onneakin sattui toki matkaan, mutta onni seuraa taitavaa kuljettajaa. On muuten aika temppu pärjätä takaaraapivalla Volvolla Fiatien ja Kuplien sakissa. Edelle ennätti vain päällikön poika Miikka Tamminen. Oikein toimiston työmieskin innostui! Onnea!

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *