Seuran syyskokous nuorensi hallitusta radikaalisti

Jere Piekkala ja Jarno Heikkilä. Kuvat © Paavo Aaltonen
Jussin Baarin kabinetti meinasi käydä ahtaaksi, kun Someron UA:n jäseniä oli runsaasti paikalla valitsemassa seuran hallitukseen jäseniä erovuoroisten tilalle 25.10.2016. Erovuoroisten tilalle valittiin uusina Jere Piekkala ja Jarno Heikkilä. Uudelleen valittiin Markku Tamminen ja Tuomas Okker. Nuoret ihmiset tuovat aina raikkaita tuulia ja tuoreita näkemyksiä seuratoimintaan! Oikein hyvä niin.

Kokousväkeä puhutti myös kovasti vuoden 2017 toimintasuunnitelma ja budjetti. Merkittävin asia on tavoite käynnistää pitkäjänteinen suunnittelu Someron UA:n toiminnalle. Suunnitelman laatiminen aloitetaan heti tammikuussa. Ideana on tehdä ”road map”, jossa suunnitellaan jokaiselle vuodelle tehtävät rata-alueen parannukset, tavoitteena saattaa Somuran rata sellaiseen kuntoon, että sinne voidaan hakea muutaman vuoden päästä jopa jokkiksen arvokilpailuja.

Viiden vuoden suunnitelmaan liittyy tietenkin myös pitkäjänteinen tiukka taloudenpito: resurssit on kohdennettava oikein samaan aikaan kun päivittäinen toiminta on turvattava.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *