XXXII Koivuniemen Syys-JM 2016 ajettu – Sami Karhunen yleisen luokan kolmas

Perinteinen XXXII Koivuniemen Syys-JM ajettiin tyypillisessä alkusyksyn säässä Eurajoella 3.9.2016 Koivuniemen ”vanhan ajan” jokkisradalla tiukkoine mutkineen ja rautaränneineen. Päivä alkoi auringonpaisteessa ja päättyi sateeseen. Melko ”salliva” liputuslinja takasi monta värikästä tapahtumaa ja mutkikas kuljettajan rata useammankin sijoituksen vaihtumisen vielä viimeisissä mutkissakin.

Someron UA:n Sami Karhunen sijoittui yleisessä luokassa hienosti kolmanneksi Robert Rasin ollessa kahdestoista. Samin suorituksen arvoa nostaa se, että taakse jäivät tiukassa A-finaalissa mm. Henry Djakonowsky ja Joni-Pekka Rajala.

Historiallinen ihme nähtiin myös katsomossa: itse toimitsijalegenda Martti Sume oli katselijana miesmuistin mukaan ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella. Sume on oman kirjanpitonsa mukaan ollut tällä kaudella 43:ssa kisassa toimitsijana. Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää 🙂

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *