Myrskyisä jokkiksen liigamestaruuskisa 2016 takana

Tämän vuoden jokkiksen liigafinaalia Honkajoella 26. – 28.8.2016 leimasi myrsky. Perjantaina alkanut hetkittäin vaarallisen voimakas myrskytuuli tuhosi mm. ravintolateltat ja aiheutti lauantaina useita, onneksi lyhytaikaisia, sähkökatkoja. Kisa saatiin sentään vedettyä läpi suunnitellusti, eikä tilaisuutta tarvinnut keskeyttää turvallisuussyistä. Useampikin radan varren pölyssä työskennellyt sai raikkaat hiekkapuhalletut kasvot kotiinviemisiksi. Varikkotelttojen kiinnitys oli kuitenkin kunnossa eikä isompia vahinkoja syntynyt sielläkään.

Kaikki kolme Someron UA:n liigajoukkuetta karsiutuivat kamppailusta jo lauantaina ajetuissa karsinnoissa. ”Harrastamassa tässä ollaan”, kuuluikin Tuomelan Jussin kommentti jo ennen kisaa. Jari Käkösen ja Markku Tammisen kipparoima KotkaUA:n Murska-Arska Team selviytyi sunnuntain semifinaaliin, mutta siellä tie nousi pystyyn tiukan pistekamppailun jälkeen. Viimevuotinen toinen sija vaihtui näin seitsemänneksi. Liigafinaalin voitti jo toisen kerran peräkkäin Kauhavan UA. Käkösen Jari kommentoi kisan jälkeen olevansa todella pettynyt.

Olisin toivonut tälle upealle joukkueelle paremman päätöksen nyt, kun Murska-Arska Team esiintyi areenalla viimeistä kertaa. Lähdöt eivät kaikilta onnistuneet ihan parhaimmalla tavalla.

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *