Heikkilä ja Tamminen SomUA:n finalistit Calix JM SM -kisassa

Jussi tulee enemmän kuin täysillä. Kuva © Jani Tamminen
Someron UA:n ehkä suurimmat ennakkosuosikit pitivät pintansa JoSeMoRan jokkiksen SM-kisassa päästen kumpainenkin finaalilähtöihin. Lopputuloksissa Jarno Heikkilä oli sijalla 12 ja Miikka Tamminen sijalla 29. Miikalla oli jo E-finaalissa nousupaikka hyppysissä, mutta sitten kone petti savumerkkien ollessa päivän komeimmat.

Satunnaisen toimitsijan mieltä lämmitti kovasti myös Kuisman Henrin ja Tuomelan Jussin pääsy semifinaaleihin asti. Henrin auto lykättiin lähtöviivalta pois nestevuodon takia ja Jussille sattui vatukontarkkailukiepautus ensimmäisessä kaarteessa, eikä muun porukan tavoittaminen onnistunut enää rajusta yrittämisestä huolimatta. Jussin yrittäminen kyllä noteerattiin jopa kilpailun johdon toimesta. 🙂

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *