Somurakupin viides osakilpailu ajettu: Miikka Tamminen ylivoimainen voittaja

www.somurakuppi.fi

Somurakupin viimeinen osakilpailu, Somura JM, ajettiin pilvipoutaisessa syyssäässä hyvissä olosuhteissa Somuran radalla sunnuntaina 4.10.2015. Kilpailu saatiin menemään ripeässä tahdissa ja palkinnotkin oli jaettu jo ennen kuin kellonviisarit näyttivät lukemaa 16:00.

Someron UA:n kuljettajien sijoitukset ovat yhteenvetona tässä:
Papat: 10. Matti Rytö
Naiset: 4. Elina Virtanen / 6. Heidi Koivunen
Yleinen: 1. Miikka Tamminen / 9. Petri Kuisma / 17. Robert Rasi

Satunnainen rivijäsen teki muutaman yleishavainnon kisasta: Tammisen Miikan ylivoima on melkein musertavaa. Hyvä niin, kyllä ammattimiehen ajoa on ilo seurata. Virtasen Elina ajoi hyvän kisan, nyt kulki ja neljäs tila tuli vaikka auto olikin rengasrikon ja kaidekosketuksen jälkeen hiukka ruumenilla kisan jälkeen. Elina tokaisikin, että periksi ei pidä antaa vaikka pelkällä vanteella kääntäminen onkin hiukan hankalampaa. Edessä oleva volkkari piti vielä ohittaa.

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *