Merkittävä kohennus yleisöpaikoitusalueella

Somuran moottoriradan yleisöparkkialue on kokenut suuren muutoksen syksyn mittaan. Hännisen Veli ja kumppanit (Veli ja Valtsu) ovat häärineet alueella pitkiä talkoopäiviä ja kyytiä ovat saaneet niin parkkialueen vesaikot kuin kanervikotkin. Sopivan kokoinen kaivinkone ja energiakoura ovat tehokas yhdistelmä ranteenvahvuisen vesaikon poistossa – lepikko lähtee juurineen eikä versoa ihan heti uudestaan. Reuna-alueiden kanervikko sai kyytiä perinteisellä päältä ajettavalla ruohonleikkurilla. Reuna-alueille näytetään vielä tasoitukseen Bobcattia – hyvää tulee!

Näiden toimenpiteiden jälkeen pysäköintialue on taas kokonaan yleisön käytössä ja alueelle mahtuu moninkertainen määrä katselijoiden autoja. Samassa yhteydessä meidän tehoporukka muotoili ratapisteen 4 kohdalla olevaa katsomomäkeä. Sinne syntyi nyt porrastus, joka mahdollistaa katselun monesta eri ”kerroksesta”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *