Loppurutistus! RATATALKOOT 18.5.2019

📣 ÄÄRIMMÄISEN TÄRKEÄT RATATALKOOT Somuralla huomenna lauantaina 18.5. klo 9 alkaen! 📣

Varauksella jatketaan myös sunnuntaina. Hommat ovat edenneet radalla kohtuullisen hyvin, mutta niin se kiire vaan uhkaa, eli nyt viimeistään kaikki kynnelle kykenevät mukaan talkoisiin! Kaikille vapaille käsille löytyy kyllä tekemistä.

Talkoilijoille tarjolla makkaraa ja kahvetta. Kelienkin pitäisi olla suotuisat, joten siinä saa samalla ulkoilua hyvän seuran lisäksi! Lämpimästi tervetuloa!


Someron moottoriradalla eli Somuralla on kevään aikana talkoiltu useaan otteeseen, kun radalle on tehty muutoksia ja perusparannuksia toiminnan jatkumisen turvaamiseksi sekä mahdollisten arvokisojen saamiseksi. Suuret kiitokset kaikille jo talkoisiin osallistuneille!

Kuluva vuosi on merkittävä Somuran historiassa, jonka kalenteriin on merkitty peräti KUUSI JM-kilpailua, joista nyt ensimmäisenä helatorstaina 30.5. ajettava Someron UA:n järjestämä Urakointi Koivunen JM!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *