Ilmoittaudu pikkujouluihin!

Seuran pikkujoulut ja vuoden parhaiden palkitsemistilaisuus vietetään Someron Keilahallilla (Joensuuntie 18) lauantaina 24.11.2018 klo 17:00 alkaen. Ohjelmassa keilaamista ja vapaata seurustelua pizzabuffeen antimia nauttien. Seura tarjoaa keilaamisen ja pizzat, juomien hankkiminen jää jokaisen omalle kontolle. Parhaiden palkitseminen noin klo 18:45.

Keilahallin jälkeen halukkaat siirtyvät saunomaan Esakalliolle (Salontie 40) n. klo 19:00. Siellä tarjolla sauna juomineen ja pikkupurtavaa.

Ilmoittautuminen molempiin tilaisuuksiin osoitteeseen info@someronua.fi 19.11. mennessä. Kerro oletko tulossa molempiin vai vain toiseen tilaisuuteen! Laita myös tietoa mahdollisesta erikoisruokavaliosta. Ja jos ilmoitat isomman porukan, niin laita nimilista mukaan.

Kiertopalkinnot palautetaan Arskametallille (Saarentaantie 33), viimeistään MA 19.11.2018.

Tervetuloa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *