Someron UA rennoissa kauden päätöstunnelmissa

Timo Koivunen haali arvokkaimmat pystit.

Teksti: Juha Laakso / Kuvat: Kari Eerikäinen

Seura paketoi päättymäisillään olevan toimintavuotensa perinteiseen tapaan pikkujouluhenkisessä kauden päättäjäis- ja palkintojenjakotilaisuudessa Someron keilahallissa 18.11.2017. Hohtokeilaradalla Someron UA:n kilpailijoiden ja taustatyöntekijöiden monikymmenpäinen joukko kerrytti ensin hieman ruokahalua ja aterioinnin jälkeen ohjelmassa oli vuosittaisista rituaaleista se kenties kaikkein tärkein, kauden aikana ansioituneiden seuraihmisten palkitseminen.

Arvokkaimmat pystit sai kotiin Pertteliin kannettavakseen SomUA:n pitkäaikainen luottokuljettaja Timo Koivunen. Kesällä Kaanaan moottoriradalla Tampereella EVK-sarjan Suomen mestaruuspronssia saavuttanut Koivunen sai ansaitusti vastaanottaa sekä ”Vuoden paras”–tittelin että kiertopalkinnoista ”vuoden parhaalle” jaettavan tunnustuksen.

Vesa ”Vesku” Nurmi siirtyy UA:n puheenjohtajaksi vuodenvaihteessa.

Kilpailuvuotta päätellessään somerolainen moottoriurheiluväki ehti jo kääntämään katseitaan myös kohti tulevaisuutta. Uuden vuoden koittaessa seuran puheenjohtajan nuija siirtyy uusiin käsiin, kun Jussi Tuomela luovuttaa sen Vesa Nurmelle.

Viimeiset kuusi vuotta SomUA:n riveissä seura-aktiivina toiminut 43-vuotias Nurmi omaa vankan kilpailutaustan eri autourheiluluokista. Nyt hän on intoa täynnä valmiina aivan uudenlaiseen haasteeseen perinteikkään somerolaisseuran ohjaksissa.

Oikein hyvillä mielin otan tehtävän vastaan. Tiedän, että seuran hallituksessa tukena ovat hyvät ja asiansa osaavat kaverit, kuten myös kenttätyössä.

Uuden puheenjohtajan mukaan lähitulevaisuuden kärkihankkeita seuralle tulevat olemaan jokamiesluokan ”pappasarjan” Suomen mestaruuskilpailun hakeminen jo tulevalle vuodelle. Somuran ratamuutossuunnitelmat on jo hyväksytty ja niiden käytännön toteutuksen on tarkoitus päästä käsiksi heti kilpailukauden 2018 jälkeen.

Vuoden 2017 palkitut:

Nopeus: Teemu Koivunen
Rallikuljettaja: Reijo Mattila
JM nuoret: Matti Virtanen
JM naiset: Elina Virtanen
JM yleinen: Miikka Tamminen
JM EVK: Timo Koivunen
Vuoden huoltomies: Pasi Piekkala
Pienoisautoilu: Rauno Kallionpää
Seuran paras: Timo Koivunen

KIERTOPALKINNOT:
Koljosen malja: Rauno Kallionpää
Vuoden tulokas: JMK Race Team
Toimitsija I: Harri Laine
Toimitsija II: Henri Kuisma
Naisten kiertopalkinto: Minna Virtanen
Nacken muistopalkinto: Jasu Vuori
Vuoden (nuori) säväyttäjä: Arto Laine
Vuoden talkoolainen: Raimo Tuomela
Vuoden paras: Timo Koivunen

Vasemmalta oikealle: Elina Virtanen, Pasi Piekkala, Minna Virtanen, Timo Koivunen, Matti Virtanen, Henri Kuisma, Reijo Mattila, Rauno Kallionpää, Harri Laine, Jari Käkönen (JMK Race Team), Markku Kankare ja Miikka Tamminen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *