Somura JM 2016: hieno auringonpaiste ja upeat kisat!

Miikka vauhdissa. Kuva © matti-ilmarin kuvat
www.somurakuppi.fi

Miikka Tamminen osoitti olevansa ykkönen Somuralla ja voitti yleisen luokan selvällä erolla ennen Frans Rantapereä ja Timo Laapottia. Miikka näytti myös kauden hienoimman ohituksen varikkokaarteessa – Fiatin keula raollaan olleelle sisäovelle ja sieltä ohi. Oli sitä hieno katsella! Miikan päivän kruunasi EVK-luokan viides sija Fordilla. Miikka Tamminen voitti myös kauden 2016 Somurakupin ylivoimaisesti. Miikan voitto varmistui jo kolmannessa osakilpailussa, joten Somura JM oli tässäkin mielessä mestarin näytöstä.

Erittäin mielenkiintoinen vaihe Miikan kilpailussa oli paidan seikkailut moottoritekniikan ihmeellisessä maailmassa, eli mitä kaikkea voi sattuakaan… Miikan oma raportti tapauksesta ja tunnelmat kisan jälkeen:

Somerolaisten sijoitukset:
Yleinen: 1. Miikka Tamminen / 6. Sami Karhunen / 8. Arto Laine / 18. Janne Suominen
EVK: 5. Miikka Tamminen / 6. Jere Piekkala / 9. Joni Halme / 12. Aki Suominen / 13. Petri Laukkanen

Someron UA:n nuoret ja naiset olivat kohteliaita kisaisäntiä / -emäntiä ja jättivät kärkipään paikat vierailijoille. Ensikaudella onkin sitten varmaan meno toisen näköistä 🙂

Hienosta syyssäästä Somuran radalla nautti pitkälti toista tuhatta henkeä, kun lukuun lasketaan katselijat, kilpailijat ja toimitsijat.

Nyt kauden päättyessä Someron UA:n terävä pää kiittää kaudesta 2016 kaikkia, runsaslukuista yleisöä, ahkeria toimitsijoita ja suurta määrää kilpailijoita.

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *