Rauno Kallionpää Vääksyn RC-jokkiskisan voittoon

Yleisen kärkikolmikko, kuvassa vasemmalta oikealle:
1. Rauno Kallionpää (SomUA)
2. Saul Peltola (RaisUA)
3. Antti Härmälä

Jani Lassila oli sijalla 5. Nuorten luokan vei nimiinsä Elias Lehtimäki.

Tässä Raunon raportti paikan päältä 21.5.2016:

Siitä se kisakausi pärähti taas käyntiin, paikkana Vääksyn JM-rata. Pienoisautoratahan sijaitsee jokkisradan keskellä, en tiedä onko kävijät laittaneet sitä merkille? Treenikierros meni vähän ”hakemiseksi”, mutta muutama pikku ”säätö” autoon ja kohti alkueriä. Niitä ajettiin kolme kierrosta ja niistä kaikista voitto!

A-finaali meni sitten juuri niin kuin pitääkin; hiukan varovaisempi lähtö, siitä ”pienen” kolarisuman alta kärkeen ja karkuun… voittohan sieltä sitten napsahti ja melko helposti, ei tarvinnut hirveästi puristaa. Auto rokkasi loistavasti ja jäi jopa ehjäksi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *