JM SM yleinen 2015 – Jarno Heikkilä kahdeksanneksi

Jarno Heikkilä vauhdissa Suonenjoella. Kuva © Elina Virtanen

Rautalammin Kone JM SM ajettiin 27. – 28.6.2015. Lauantaina suomenmestaruuskilpailu alkoi sateisella säällä. Sateesta huolimatta tunnelma oli korkealla ja katsojia paljon. Lauantaina Someron UA:ta edustavista kilpailijoista sunnuntaille selvisi Jere Piekkala, Miikka Tamminen ja Mikko Silvander suoraan alkueristä. Jussi Tuomela, Jarno Heikkilä ja Sami Karhunen ajoivat pidemmän kaavan kautta sunnuntaille. Valitettavasti Harri Virtasen ja Pasi Piekkalan kilpailu päättyi lauantaille.

Sunnuntaina kilpailu alkoi aurinkoisessa säässä ja tunnelmakin oli katossa katsomoiden ollessa täysiä. Nopeudet kasvoivat ja radalla alkoi tapahtua lauantaita enemmän. Someron UA:ta edustavien kilpailijoiden kisa loppui keräilyeriin ja välieriin. Jarno Heikkilä piti kuitenkin somerolaisten puolia ja selvisi A-finaaliin. Finaalin vauhti oli kovaa ja muutamien piruettien saattelemana Jarno Heikkilä oli 8.

Onneksi olkoon Heikkilän Jarnolle, on aikas temppu olla SM:n sijalla kahdeksan! Muutenkin tulosluetteoloa silmäillessä kiinittää huomio siihen, että uusia nimiä on kärkisakissa mukavasti.

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *