Somurakupin kolmas osakilpailu somerolaisjuhlaa

www.somurakuppi.fi

Salon UA:n isännöimä Someron Säästöpankki JM ajettiin 9.8.2015 kauniissa ja lämpimässä kesäsäässä. Somerolaisittain tulosluettelo on mairittelevan näköinen:

Yleinen: 1. Miikka Tamminen / 4. Jere Piekkala / 6. Jussi Tuomela / 7. Robert Rasi
EVK: 6. Timo Koivunen / 14. Petri Leino / 15. Petri Laukkanen
Naiset: 4. Annukka Kontio
Papat: 3. Markku Tamminen

Ensimmäisen osakilpailun tapaan kaksintaistelu Jussi Tuomela vs. Miikka Tamminen nähtiin nyt kahteenkin kertaan: ensin semifinaalissa, jota Tuomela johti toisen kierroksen puoleen väliin asti, kunnes pienen ajovirheen takia ovi jäi auki ja Tamminen livahti A-finaaliin Tuomelan pudotessa B-finaaliin. Tuomela voitti B-finaalin ja nousi näin myös päivän päälähtöön. Parhaan lähdön sai taas Tuomela, mutta alamutkassa sitten tuli hässäkkää ja Tuomela putosi kuudenneksi ja Tamminen pääsi johtoon. Piekkalan Jerekin nousi samalla neljänneksi ja kun Robert Rasi vielä otti sijan 7, olikin tulosluettelo yksitoikkoista luettavaa: SomUA, SomUA…

Vaan on tuo Miikka melkoinen rattimies! Kuin yhteisestä suusta kilpakumppanit totesivat, että jos sen piikkiin päästää, ei sitä ajamalla kiinni saa. Piekkalan Jere ja Rasin Robert ansaitsivat myös kehuja!

Annukka Kontio otti mukavasti neljännen sijan naisten luokassa ja klaanipäällikkö Markku Tamminen ajoi rutiinisijoituksen kolmas papattimissa.

Onnea koko porukalle!

Seuraavista kuvista voidaan nähdä, että somerolaisten kalusto on kunnossa, tehoa riittää niin, että eturenkaitakin voidaan säästellä. Tai niinkuin seuran puheenhoitajan veli tokaisi: mahtaako tuo Tuomelan auto kestää tallista trailerille asti…

Kaikki tulokset: Jokkis.netin Online

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *